Shoot to Eat-podden

Del 24 - “Mjukvarufel, fläske å torrkötte”

February 24, 2020

Ja, vi börjar med kanske inte den bästa övergången vi gjort men vi skyller på mjukvaran som är ny. Det gamla redigeringsprogrammet som vi använt har gett upp och lämnat oss i sticket, så helt oförberett spelar vi numera in på ett gratis program som heter Audacity. Kanske inte det bästa programmet som gjorts men det blir nog bra.

Nåväl, en liten uppdatering från våran senaste jaktskyttekurs, nummer 2 i ordningen. Även denna gång med full och helt magiskt bra support från Fritid & Vildmark - Stort tack till järngänget på FoV som gör det möjlig för oss att leverera!

Och stort tack till Pär, Jonas, Bengt och Peter för ert deltagande. 

Vi siktar på att hinna med en kurs till innan sommaren är slut, det går bra att anmäla intresse redan nu! ** shoottoeat.pitea@gmail.com **

Vi har även skickat ett litet brev till PEMA skyttecenter och Widforss shooting i Arlanda om att kunna hålla en kurs tillsammans med dem. Så om nån känner nån där kan ni väl lägga in ett gott ord ;)

Sako, har släppt en ny studsare som vi kikat så smått på, S20 Hunter och Precision ser ut som två riktigt genomtänkta studsare som säkerligen kommer bli en storsäljare... men vi vill prova - SAKO ring oss så styr vi upp nåt ;)

 

Nåja, mycket nöje!

//André & Nicklas

Podbean App

Play this podcast on Podbean App